Burgemeester Wuiteweg 136-6 9203 KN Drachten

€ 335.000,- v.o.n.

Omschrijving

Een unieke kans: nieuwbouw appartement in aanbouw, gelegen nabij het centrum van Drachten.

Dit in aanbouw zijnde appartement is gelegen op de eerste verdieping, met een bewoonbare oppervlakte van 72 m², is deze woning perfect voor senioren die rust zoeken maar ook dichtbij alle voorzieningen willen wonen. Gelegen op korte afstand van het centrum. Met een verwachte oplevering richting de zomer van 2025 heb je genoeg tijd om je voor te bereiden op je nieuwe avontuur!

Bijzonderheden
- Ideale ligging nabij het centrum van Drachten;
- Bushalte naast de deur;
- Voorzien van een eigen parkeerplaats;
- Uitgerust met een lift voor optimaal gemak;
- Ruim balkon op het oosten;
- Er zijn diverse aanpassingen gedaan t.o.v. de standaard uitvoerging.

Indeling
Vanuit de centrale hal kom je direct in de brede woonkamer, die voorzien is van dubbele deuren die uitkomen op een ruim balkon van circa 8 m². Deze woonkamer is ruim genoeg om gezellig te kunnen zitten met familie of vrienden en sluit naadloos aan op de open keuken. De keukeninrichting kun je helemaal naar je eigen smaak inrichten. Een keukeninrichting wordt niet geleverd, maar is geheel naar eigen wens in te vullen. De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijk oppervlakte van circa 30 m².

De badkamer is modern en voorzien van een douche met glazen wand, wastafel en een tweede toilet (alles in luxere uitvoering dan de standaard). Dit appartement heeft twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer van circa 12 m² heeft directe toegang tot de badkamer, wat een gevoel van luxe en gemak creëert. De tweede slaapkamer van circa 8 m² biedt de mogelijkheid om een wastafel(meubel) aan te sluiten en kan dienst doen als hobby-/logeerruimte.

Buitenruimtes
Geniet van je buitenruimte, met een heerlijk balkon dat op het oosten is gelegen. Hierdoor kun je elke ochtend genieten van de opkomende zon met een kop koffie in de hand. Verder beschikt het appartement over een houten berging voor extra opslag en een eigen parkeerplaats zodat je nooit ver hoeft te zoeken naar een plekje voor je auto.

Omgeving
Drachten biedt je het beste van twee werelden: een rustig woongebied en een bruisend centrum. Op loopafstand vind je alle gewenste centrumvoorzieningen en een grote Albert Heijn voor je dagelijkse boodschappen. Voor een cultureel avondje uit kun je terecht bij Schouwburg De Lawei. De buurt De Singels staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en diverse populatie. Ouderdomsgenoten zijn hier voldoende te vinden, wat bijdraagt aan een gedeeld gemeenschapsgevoel. Af en toe een praatje maken of een wandeling in de buurt? Geen probleem! En mocht je een dagje naar de bossen willen, Beetsterzwaag ligt ook nog eens vlakbij.

Bereikbaarheid
Met de auto is de Burgemeester Wuiteweg 136-6 uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten ben je op de A7 richting Groningen of Heerenveen. Ook Leeuwarden is eenvoudig te bereiken via de N31. Meer een openbaar vervoer gebruiker? Geen probleem. De bus stopt bijna voor de deur!

Klinkt dit als jouw ideale nieuwe thuis? Neem gerust contact op voor meer informatie of een gesprek over de mogelijkheden. Een bezichtiging is niet mogelijk. Belangstellenden kunnen tot maandag 16 september 2024 om 12.00 uur een bieding uitbrengen.

We helpen je graag verder om jouw woondroom werkelijkheid te maken!

____

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 335.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Soort appartement
Galerijflat
Bouwjaar
2024
Liggingen
In centrum

Indeling

Woonoppervlakte
73 m2
Inhoud
220 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
4

Energie

Verwarming
Warmtepomp
Warmwater
Elektrische boiler eigendom
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Garage
Parkeerplaats

Dak

Soort dak
Plat dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Plattegronden

Video

Locatie

Deze woning bezichtigen?

We geven je een eerlijk advies

Neem contact op