Theo van Doesburgstraat 4 9204 KW Drachten

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

Een heerlijke twee-onder-een-kap in de Drachtstervaart!

Deze twee-onder-een-kap woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met 100 m² woonruimte, drie slaapkamers, een lichte woonkamer en een heerlijke tuin op het oosten, is dit het perfecte huis voor stellen en gezinnen met kinderen. De woning beschikt over een energielabel A, recent geschilderde houten kozijnen en een eigen oprit voor minimaal twee auto's.

Indeling:
Begane grond: Wanneer je de woning binnenstapt via de centrale hal, valt direct het licht op dat via de het raam naar binnen komt. De hal geeft toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de ruime woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een nette laminaatvloer, wat zorgt voor een moderne uitstraling. In de half open keuken vind je diverse apparatuur, waaronder een 6-pits gasfornuis (ter overname) met afzuigkap, vaatwasser en een koel/vriescombinatie (ter overname). Vanuit de keuken loop je door de schuifpui zo de zonnige achtertuin in, waar je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie lichte slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor bedden en kasten. Ook is hier de badkamer te vinden, voorzien van een ruime douche, toilet, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Door het raam komt voldoende daglicht binnen, en heb je goede ventilatiemogelijkheden. Vanaf de centrale hal op deze verdieping leidt een vlizotrap naar de tweede verdieping.

Zolder
De zolder is momenteel een open ruimte met een raam, mechanische ventilatie-installatie en een Nefit cv-ketel uit 2006.

Buitenruimtes
De woning beschikt over een houten garage/schuur met openslaande deuren, uitstekend voor het opbergen van fietsen of tuinspullen. Daarnaast genieten van zowel een voor- als zij- en achtertuin, waarbij de achtertuin op het oosten is gericht, ideaal om na een lange werkdag te ontspannen. De ruime oprit biedt parkeergelegenheid voor twee auto's en op de openbare weg is vrij parkeren mogelijk.

Omgeving
De woonwijk de Drachtstervaart is een rustige en kindvriendelijke woonwijk met diverse voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum De Drait, dat op fietsafstand ligt. In de buurt zijn ook verschillende scholen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Voor de natuurliefhebbers zijn er tal van wandel- en fietsroutes, én speeltuinen voor de kinderen. Ook watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nabijheid van het Sneekermeer en het Nationaal Park De Alde Feanen, bereikbaar via Smalle Eesterzanding.

Bereikbaarheid
Theo van Doesburgstraat 4 is uitstekend bereikbaar. De A7 ligt op korte afstand en biedt een snelle verbinding naar Heerenveen en Groningen. Ook met het openbaar vervoer ben je goed verbonden; verschillende buslijnen zijn gemakkelijk bereikbaar. Dit maakt de woning niet alleen ideaal voor gezinnen, maar ook voor forenzen.

Bijzonderheden:
- Achtertuin op het oosten/zuidoosten;
- 100 m² woonoppervlak;
- A-label energiecertificaat;
- HR++ beglazing;
- Volledig geïsoleerd;
- Houten kozijnen (geschilderd in november 2022);
- Eigen oprit voor minimaal twee auto's;
- Ruime en lichte kamers door de vele ramen;
- Bouwjaar 2006;
- Centrale ligging in de Drachtstervaart;
- Oplevering kan op korte termijn.

Zou jij hier kunnen wonen? Plan dan snel een bezichtiging en kom zelf ervaren wat deze woning allemaal te bieden heeft. Bel, mail ons of kom langs op kantoor; we staan voor je klaar!

____

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
2006
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
100 m2
Perceeloppervlakte
386 m2
Inhoud
449 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Verwarming
CV ketel
C.V.-Ketel
Nefit
Bouwjaar C.V.-Ketel
2006
Warmwater
CV ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
Combiketel
Ja
Brandstof
Gas
Eigendom
Eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Ligging hoofdtuin
Oost
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
Normaal

Bergruimte

Schuur / Berging
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Vrijstaand hout
Capaciteit
1
Garages
1

Dak

Soort dak
Zadeldak
Materiaal dak
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Plattegronden

Video

Panorama

Panorama afbeelding 1

Panorama afbeelding 2

Panorama afbeelding 3

Panorama afbeelding 4

Locatie

Deze woning bezichtigen?

We geven je een eerlijk advies

Neem contact op