Grasland 12 9205 EB Drachten

€ 790.000,- k.k.

Omschrijving

Riant wonen & werken combineren? Dat kan in deze kubistische, onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met maar liefst 314 m² woonruimte, 6 slaapkamers en een perceel van 1.170 m²!
De zeer goed onderhouden woning is gelegen in een heerlijke groene woonomgeving bij water en bos en heeft een uitstekende mogelijkheid voor ruim wonen of een combinatie van wonen en werken. De fraaie tuin heeft een achteruitgang naar het achtergelegen speelveldje.

Nieuwsgierig geworden? Met gepaste trots ontvangen wij u graag voor een bezichtiging. Neem gerust contact met ons op en ontdek zelf wat deze prachtige villa te bieden heeft!

Indeling:
Woongedeelte
Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet, verbinding naar de kantoorruimte en toegang tot de kelderruimte; lichte en zonnige tuingerichte woonkamer van circa 47 m², voorzien van Noorse leistenen vloer, vrij hangende design gashaard (Dik Geurts) en deur naar de tuin. En-suite deuren naar de woonkeuken van circa 27 m² met keuken in hoekopstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur en dubbele deur naar het zonneterras/tuin; en-suite deuren naar tv-/speelkamer van circa 17 m², welke ook toegang geeft tot de hal. Vanuit de centrale hal is toegang tot de bijkeuken met ruimte voor witgoed en een doorgang naar de aangebouwde garage van circa 41 m², welke opgedeeld is in deels garage en deels berging/hobbyruimte.

Het kantoorgedeelte is via een eigen entree bereikbaar.
Indeling: entree met trapopgang en toiletruimte, kantoorvertrek van circa 14 m² met toegang naar bergkast/archiefruimte en pantry.
De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: ruime overloop met separaat toilet, kastruimte en toegang naar royaal dakterras; 2 badkamers waarvan één voorzien van ligbad, dubbele wastafel en douche en de andere eveneens een dubbele wastafel en stoomdouche cabine (Novellini Hammam); twee slaapkamers van elk circa 18 m², waarvan één toegang verschaft tot het dakterras met uitzicht over de tuin; toegang tweede overloop naar twee slaapkamers van circa 22 m² en 12 m². Deze laatste slaapkamers zijn ook toegankelijk vanuit de entree van het kantoor, waardoor deze kamers ook goed bruikbaar zijn als extra kantoorruimte.

Tweede verdieping: overloop; berging met technische ruimte; twee slaapkamers van beide circa 12 m² groot elk met eigen wastafel en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De heerlijke tuin, welke rondom de woning is gelegen is gesitueerd op het zuidwesten. Een tuin om heerlijk in te ontspannen. Verschillende terrassen/zitplekken zijn er te vinden waardoor er op zomeravonden heerlijk buiten gegeten kan worden. Aan de voorzijde van de woning is plek om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

Algemeen
- Bouwjaar 2001;
- Energielabel A;
- Woonoppervlakte circa 314 m²;
- Perceel 1.170 m²
- Mogelijkheid voor wonen & werken aan huis;
- Hybride warmtepomp 2023;
- Volledige vloerverwarming op de begane grond;
- 18 zonnepanelen 2021;
- Electrische close-in boilers (2);
- HR ++ glas;
- Voorzien van waterontharder.

Omgeving
Het Himsterhout is een rustige, kinderrijke en vooral groene wijk. Het moderne winkelcentrum De Drait met een ruimt winkelaanbod en divers basisonderwijs is op korte afstand. Vanaf de woning zijn prachtige wandel- en fietsroutes direct bereikbaar. Zo bent u op de fiets binnen 10 minuten in de bossen van Beetsterzwaag of bij het water van de Smalle Ee. De woning is goed bereikbaar en op korte afstand gelegen van de uitvalswegen naar Heerenveen, Groningen en Leeuwarden, alsmede het wijkwinkelcentrum De Drait.

_________________________

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 790.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2001
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
314 m2
Perceeloppervlakte
1170 m2
Inhoud
1.299 m3
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2

Energie

Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Gashaard
C.V.-Ketel
Nefit Trendline HRC30 Aquapower
Bouwjaar C.V.-Ketel
2020
Warmwater
CV ketel
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Combiketel
Ja
Brandstof
Gas
Eigendom
Eigendom

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
Fraai aangelegd

Bergruimte

Schuur / Berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1
Garages
1

Dak

Soort dak
Samengesteld dak
Materiaal dak
Pannen, Bitumineuze Dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Plattegronden

Video

Panorama

Panorama afbeelding 1

Panorama afbeelding 2

Panorama afbeelding 3

Panorama afbeelding 4

Locatie

Deze woning bezichtigen?

We geven je een eerlijk advies

Neem contact op